Atlantisk Healing

   MW EnergiHarmoni


Atlantisk Healing


Atlantisk högfrekvent healing användes i Atlantis och det är nu åter möjligt att förmedla denna högfrekventa energi.


Denna kosmiska högfrekventa healing arbetar både fysiskt och karmiskt, den renar det förflutna på alla plan och i alla dimensioner (även våra upplevelser från tidigare galaktiska liv i andra kosmiska existenser) upplevelser som det kan vara svårt att ”komma åt” och hela med andra energier.


Dessa healingenergier går fantastiskt bra att kombinera med andra former av healing, coachning, rörelseterapi och andra behandlingar genom att den höjer nivån på den kraft du förmedlar. Om du idag förmedlar Reiki så höjer energin kraften på Reiki väsentligt och ger dig ett större spektrum att arbeta utifrån.


Atlantisk Healing arbetar på människor såväl som på djur, växter, relationer, situationer och miljön.


UTBILDNINGEN

Denna utbildning är uppdelad på tre tillfällen med sammanlagt sex dagar.

Efter fullgjord  utbildning tilldelas du ett diplom.


Det blir sex dagar med meditativa och praktiska övningar men vi har också tid för samtal och inre upplevelser. Under dessa dagar kommer du att lära dig använda de balanserande och helande krafter som användes i Atlantis. 


I utbildningen öppnar vi upp för samarbete med uppstigna mästare, forna präster, prästinnor samt ärkeänglar som aktivt deltar i healing och energiöverföring.
Vi kopplar upp oss till Atlantis som öppnar upp dina minnen från den tiden.


Vi kommer att tona in på den Kosmiska energi-poolen som ger dig tillgång till en enorm healingkraft, den sätter dig i direkt förbindelse med din själsliga resa från Lemurien och Atlantis till idag.


Du möter din healing ängel från Atlantis som även efter utbildningen kommer att finnas kvar hos dig. Det blir också möten och samarbete med ditt healingteam av änglar, guider och mästare där du även får ta emot ett starkt helande. Du kommer att identifiera den mästare och ärkeängel som du ska samarbeta med här på jorden när utbildningen är klar.


Under utbildningen får du olika redskap att arbeta med, bland dem finns regnbågsstrålarna, de kosmiska flammorna, de kosmiska ljusstrålarna samt Mahatma-energin och kristaller.

Vi använder strålarna och flammorna på olika sätt bland annat genom att rena auran, balansera chakran samt som laserstråle för att plocka bort blockeringar.
Du kommer att ge healing via dina händer, din kristallstav, toner, ord, ljusstålar, essenser, m.m.


Den Atlantiska healingen öppnar dina spirituella kanaler så du kan ta emot och förmedla healing på allt högre frekvensnivåer. Du kommer också öva på att ta emot och förmedla budskap och helande information på allt högre frekvensnivåer, både till dig själv och till din klient.


Du kommer under utbildningen att öppna upp för andra energier och naturväsen som vill förmedla healing och budskap till dig t.ex. enhörningar, älvor och drakar, delfiner, m.m.


Under utbildningen så samarbetar vi endast med guider och änglar i den Tredje Himlen, dvs. den allra högsta dimensionen.


Jag har gått min utbildning hos Maria Nylow och är diplomerad
Atlantean Healing Master Teacher.


Du är varmt välkommen!Datum: 7-8 december 2019,  11-12 januari,  22-23 februari 2020
Tid: 10.00-17.00
Kostnad: 6700 kr - anmälavgift på 1000 kr, resterande 5700 kr delas upp så du betalar 1900 kr före varje kurshelg.  Kompendium samt diplom ingår

Max antal deltagare: 6

Förkunskaper:  Ingen

 

Kursledare: Marianne Wennergrund

Plats: Herrgårdsvägen 14,  KUNGSGÅRDEN

 

Anmälan: 073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright © All Rights Reserved