Healing

Healing

 

Healing handlar om överföring av energi, den energi som finns tillgänglig för oss alla, den UNIVERSIELLA LIVSENERGIN.

I healing arbetar man med kroppens och själens naturliga läkning.

Ett helande tycks kunna äga rum genom att kroppens egna läkande processer stimuleras när individen tillförs healing.

Healing ger en djupt avslappnande effekt som kan möjliggöra att mentala blockeringar och spänningar i den fysiska kroppen frigörs.

Den balanserar kroppens energisystem och fyller på kroppens energi-förråd vilket kan bidra till att höja motståndskraften samt ge en möjlighet till en ökad livsenergi.

Behandlingen ges liggande eller sittandes med kläderna på i en lugn

och harmonisk miljö med levande ljus och rogivande musik. Jag arbetar intuitivt och känner in vilka healingmetoder jag ska arbeta med, jag använder mig av Änglahealing, Atlantisk healing och Holy Fire Reiki.

Du kan även själv välja vilken healingmetod du vill ta emot.

 

Änglahealing - Jag förmedlar en mycket mjuk healing från änglarna där du tar emot healingen sittandes på en stol.

30 min 400 kr

 

Atlantisk Healing - Här får du ta del av en stund då jag förmedlar healing och budskap från Änglar och Mästare. Healingen arbetar med att ta bort blockeringar, balanserar din aura och dina chakran, den hjälper dig också att balansera och höja din energinivå.

Jag arbetar ibland även med kristaller, aurasoma och orakelkort i behandlingen.

60 min - 600 kr

Holy Fire Reiki - är den högsta Reikienergin som finns tillgängliga för oss just nu, det är en effektiv men samtidigt mycket mjuk och skonsam healingmetod.

Reiki är godkänd av Skattemyndigheten som avdragsgill friskvård.

60 min - 600 kr

 

Distanshealing - Reiki kan också skickas på distans. Det kan vara praktiskt om du inte har möjlighet att komma till mig eller om du behöver fler behandlingar inom t.ex. en vecka. Reiki på distans har samma effekt som en behandling på plats hos mig.

Vi bokar tillsammans en tid då du kan sitta eller ligga i lugn och ro under tiden som distanshealingen pågår. Vi bokar även en tid för ett uppföljningsamtal eller så har vi mejlkontakt.

45 min med samtal - 400 kr

 

 

Du är varmt välkommen! ♥

 

 

Copyright © All Rights Reserved