Hjärtats Visdom & Tankens Kraft

MW EnergiHarmoni

Hjärtats Visdom & Tankens Kraft

 

Ditt hjärta vet dina djupaste drömmar

Ditt hjärta känner din sanna potential

Ditt hjärta vet vad du är menad att ägna ditt liv åt

 

En kurs för dig som vill släppa taget om det gamla och hitta tillbaka till det som verkligen är du, bortom alla krav och måsten, för dig som vill uppleva, utforska och komma i kontakt med den inre kraft och visdom som vi alla har tillgång till.

 

När vi inte lyssnar på oss själva utan försöker leva utifrån andras förväntningar om hur vi ska vara så stänger vi dörren till vårt sanna jag. Om vi istället väljer oss själva och står i vår egen kraft behöver vi inte längre söka erkännande och bekräftelse utifrån.

Svaret finns inom dig själv, så lyssna inåt – lyssna på dig själv. Hjärtat rymmer dina djupaste drömmar, din djupaste längtan, och ditt sanna självförverkligande, det som får dig att stå i din egen kraft.

 

När du börjar lyssna till ditt hjärtas röst så får du veta vad som är viktigt just för dig och hur du kan förändra ditt liv och leva i din egen sanning, för att kunna höra ditt hjärtas röst är det viktigt att du stannar upp och är i stillhet och i nuet.

*

Det enda som hindrar dig från att uppnå dina livsmål och drömmar är du själv. Förändringen i ditt liv kan börja när du väljer att förändra dina tankar och känslor.

 

På kursen får du ta del av övningar som kan hjälpa dig att öppna dig för ditt hjärta och finna din inre visdom. För att du ska finna stillheten och nuet så leder jag dig i meditation och avslappningsövningar. Vi kommer också att ha en del intuitions-övningar. Du kommer få lära dig hur du kan använda tankens kraft och dina känslor för att förändra ditt liv och skapa dina drömmar, det liv ditt hjärta längtar efter.

 

Datum: 7 april 2019

Tid: 10.00-17.00

Kursavgift: 1000kr

Max antal deltagare: 8

Kursledare: Marianne Wennergrund

Plats: Herrgårdsvägen 14 KUNGSGÅRDEN

Anmälan: 073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se

Du är varmt välkommen!

 

 

Copyright © All Rights Reserved