Kristaller

Atlantis Workshop - Kristallernas visdom & magi

Upptäck kristallernas oändliga mystik och intelligens !

 

Öppna upp för minnen och gammal kunskap från Atlantis där kristallerna spelade en stor roll i människornas liv. På Atlantis användes kristallerna för programmering, telepati, healing, ceremonier, vattenrening, medvetande-höjning, balansering, energiförsörjning, odling, m.m.

 

Återupptäck kristallernas oändliga mystik och intelligens, upptäck hur du kan kommunicera med det levande väsen kristallerna är. Alla kristaller har olika vibrationer och varje enskild kristall har ett eget medvetande och personlighet.

 

De kristaller som du dras till, hittar eller får som gåva har kommit in i ditt liv (valt dig) för en speciell orsak, kristallerna har olika uppdrag. Kristallen kan ha kommit till dig för att programmeras för kärlek och överflöd, vissa för att kanalisera healing till dig, någon för att vara din kanal till universums änglar, några kanske för att utveckla dina andliga och mediala sinnen.

När du tar dig tid och lyssnar på dina kristaller så kommer du att få svar på varför de finns hos just dig och vad ni kan skapa tillsammans.

 

Steg 1

Under denna dag får du ta del av samtal, meditationer och praktiska övningar för att förstå och lära dig arbeta med den magiska kraft och visdom som kristallerna bär på. Vi kommer att titta på olika sätt att använda kristaller, du lär dig också hur du renar, laddar och programmerar kristaller.

 

Steg 2

Denna dag fortsätter vi arbetet med våra kristaller genom meditation och praktiska övningar. Nu får du veta mer om Mästar-kristaller, Earh keeping- kristaller, Kristall-skallar samt Ädel-kristaller.

Vi gör övningar med kristall-pendel och vi skapar ett kristallnät.

 

 

Steg 1

Datum: 24 mars 2019

Tid: 10.00-17.00

Kursavgift: 1000 kr

 

 

Steg 2

Datum: hösten 2019

Tid: 10.00-17.00

Kursavgift: 1000 kr

Förkunskaper: Kristaller steg 1

 

 

Kursledare: Marianne Wennergrund

Plats: Herrgårdsvägen 14 KUNGSGÅRDEN

Anmälan: 073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se

Du är varmt välkommen!

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved