Kristaller

Atlantis Workshop - Kristallernas visdom & magi

 

Upptäck kristallernas oändliga mystik och intelligens, upptäck hur du kan kommunicera med det levande väsen kristallerna är. Alla kristaller har olika vibrationer och varje enskild kristall har ett eget medvetande och personlighet.

 

De kristaller som du dras till, hittar eller får som gåva har kommit in i ditt liv (valt dig) för en speciell orsak, kristallerna har olika uppdrag. Kristallen kan ha kommit till dig för att programmeras för kärlek och överflöd, vissa för att kanalisera healing till dig, någon för att vara din kanal till universums änglar, några kanske för att utveckla dina andliga och mediala sinnen. Andra kan finnas hos dig för att ge dig kraft och styrka.

När du tar dig tid och lyssnar på dina kristaller så kommer du att få svar på varför de finns hos just dig och vad ni kan skapa tillsammans.

 

Steg 1

Under denna dag får du ta del av samtal, meditationer och praktiska övningar för att förstå och lära dig arbeta med den magiska kraft och visdom som kristallerna bär på. Vi kommer att titta på olika sätt att använda kristaller, du lär dig också hur du renar, laddar och programmerar kristaller.

Datum: 7 april 2019 OBS! Ändrat datum

Tid: 10.00-17.00

Kursavgift: 1000 kr

 

Steg 2

Denna dag fortsätter vi arbetet med våra kristaller genom meditation och praktiska övningar. Nu får du veta mer om Mästar-kristaller, Earh keeping- kristaller, Kristall-skallar samt Ädel-kristaller.

Vi gör övningar med kristall-pendel och vi skapar ett kristallnät.

 

Datum: hösten 2019

Tid: 10.00-17.00

Kursavgift: 1000 kr

Förkunskaper: Kristaller steg 1

 

 

Kursledare: Marianne Wennergrund

Plats: Herrgårdsvägen 14 KUNGSGÅRDEN

Anmälan: 073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se

Du är varmt välkommen!

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved