Kurser

 

Kurser/Workshops

 

Atlantis Workshop - Grund

Gör dig fri från ditt förflutna, öppna upp för balans och harmoni i ditt liv. En workshop för dig som vill utvecklas på ett djupare personligt och själsligt plan.

Läs mer >>

 

Atlantis Workshop - Fortsättning

Öppna hela ditt energisystem för högre frekvenser och låt energin leda dig till en djupare andlighet, större förståelse för din livsväg och ett mer upplyst liv.

Läs mer >>

 

Atlantis Workshop - Möt din Enhörning

Din enhörning vet vilka mål och ambitioner du har med detta liv och är här för att hjälpa dig att nå dina högsta inre drömmar.

Läs mer >>

 

Atlantis Workshop - Kristallernas visdom & magi

Upptäck kristallernas oändliga mystik och intelligens. Öppna upp för minnen och gammal kunskap från Atlantis där kristallerna spelade en stor roll i människornas liv.

Läs mer >>

 

Holy Fire Reiki

Ge dig själv gåvan att aktivera din naturliga förmåga att förmedla Reiki-energi, en energi som är helande, lugnande och stärkande

Läs mer >>

 

Hjärtats Visdom & Tankens Kraft

En kurs för dig som vill släppa taget om det gamla och hitta tillbaka till det som verkligen är du, bortom alla krav och måsten, för dig som vill uppleva, utforska och komma i kontakt med den inre kraft och visdom som vi alla har tillgång till.

Läs mer >>

 

En dag i Änglarnas Energier

Den här dagen låter vi änglarna omfamna oss med sina kärleksfulla energier, vi bjuder in änglarna att samarbete med oss genom meditation och intuitiva övningar.

Läs mer >>

 

Qigong

En kraftfull medicinsk qigong som är bra för både kropp och själ. Du får lära dig rörelseprogrammet "Lyft upp Qi" som kan hjälpa dig att bli av med spänningar, värk och få en ökad rörlighet. En bra metod för att släppa stress och finna en inre stillhet.

Läs mer >>

 

Alla kurser/workshops håller jag på Herrgårdsvägen 14 Kungsgården/ Gästrikland

Kurslsedare: Marianne Wennergrund

 

Välkommen!

Copyright © All Rights Reserved