Naturlig Facelift

MW EnergiHarmoni

Naturlig Facelift

 

En mycket välgörande ansiktsmassage med akupressur

 

Naturlig Facelift är en varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp muskelspänningar. Ansiktmassagen stärker ansiktsmusklerna vilket kan förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer.

 

Dessutom skänker massagen djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.

 

Med lugna, varsamma massagegrepp behandlar jag både hud, bindväv och musklerna i ansiktet. Även skalp, nacke och skuldror masseras. Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat.

Enstaka behandlingar går utmärkt att ta för sitt välbefinnande men för att uppnå ett bra resultat bör man ta behandlingen som en kur. För att uppnå bästa effekt rekommenderas 3-5 behandlingar i tät följd. Därefter kan man underhålla sitt ansikte genom att ta en behandling var 5:e – 6:e vecka.

 

Pris: 40 min - 500 kr

Paketpris: 3 behandlingar á 40min - 1350 kr

(Behandlingarna bokas inom 6 veckor)

Du kan också välja en 60 minuters behandling där 20 minuters healing ingår Pris: 60 min - 600 kr

 

Du är varmt välkommen!

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved