Atlantis Workshop

Atlantis Workshop Grund


Hela ditt förflutna och kom tillbaka till din kraft !

Avancerad karmarening och återaktivering av dina tolv chakran från Atlantis                   


Gör dig fri från ditt förflutna, öppna upp för balans och harmoni i ditt liv.

En workshop för dig som vill utvecklas på ett djupare personligt och själsligt plan.


Under helgen får du ta del av karmarening och lösa upp löften och avtal som du gjort i tidigare liv. Genom att hela och rena karma kan du läka dina själsliga sår och trauman, lösa upp blockeringar som kan upplevas som fysisk smärta, negativa beteendemönster och rädslor. Dessa blockeringar kan påverka dina relationer, dina tankar och val i detta liv.

För att öka förståelsen för vem du är och vad du bär med dig får du genom meditation ta kontakt med ditt ursprung och din själsliga historia.


En del själsminnen finns lagrade i dina energicentrum/chakran och stoppar dina möjligheter att gå vidare i ditt liv, det kan kännas som att du sitter fast, står och stampar och inte kommer någonstans, hur rätt du än gör och tänker.  Återaktiveringen av dina chakran kan hjälpa dig att släppa de hinder som stoppar dig.

Du kommer att öppna, aktivera och balansera dina tolv chakran från Jordstjärnan till Stjärnporten och när dina tolv chakran vibrerar i harmoni med ljusets nya frekvens frigörs många av dina fantastiska andliga och mediala förmågor. Du höjer ditt medvetande rejält och kan då ta del av de högre dimensionernas möjligheter vilket hjälper dig att se din livsväg.


Vi kommer under kärleksfull vägledning arbeta tillsammans med Atlantis änglar, ärkeänglar och mästare. Du öppnar upp ditt energisystem både spirituellt och fysiskt genom meditationer, övningar och samtal.


Du är varmt välkommen! ♥ 


Här hittar du information om min utbildning och om den försvunna

kontinenten Atlantis >>>>>>


Datum: 

Tid: 10.00-18.00   

Kursavgift:  2100 kr

Max antal deltagare: 8


Kursledare: Marianne Wennergrund

Plats: Herrgårdsvägen 14  KUNGSGÅRDEN


Anmälan:   073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se  

 

Här hittar du information om fortsättningskursen >>>