Healing

                                 

Healing


 

I healing arbetar man med kroppens och själens naturliga läkning.

Ett helande tycks kunna äga rum genom att kroppens egna läkande processer stimuleras när individen tillförs healing. Healing handlar om överföring av energi, den energi som finns tillgänglig för oss alla, den universiella livsenergin.

 

Healing ger en djupt avslappnande effekt som kan möjliggöra att mentala blockeringar och spänningar i den fysiska kroppen frigörs.

Den balanserar kroppens energisystem och fyller på kroppens energi-förråd vilket kan bidra till att höja motståndskraften samt ge en möjlighet till en ökad livsenergi.

 


Atlantisk Healing -  Healingen arbetar med att ta bort blockeringar, balanserar din aura och dina chakran, den hjälper dig också att balansera och höja din energinivå. 

I Atlantisk Healing används ibland  kristaller, aurasoma, örter m.m. i behandlingen.  Här kan du även få budskap från Änglar och Mästare. 
Mycket bra för dig som vill höja din energifrekvens.


60 min - 700 kr                  


Usui/Holy Fire Reiki - är den högsta Reikienergin som finns tillgänglig för oss just nu, det är en mycket effektiv men samtidigt mycket mjuk och skonsam healingmetod. Reiki balanserar störningar i kroppens energisystem och stärker kroppens egna läkande processer.

En mycket bra metod att använda sig av för att lindra och lugna vid stress, oro, spänningar och smärta.


60 min - 700 kr


Reiki är godkänd av Skattemyndigheten som avdragsgill friskvård.Distanshealing - Reiki kan också skickas på distans vilket kan vara praktiskt när man inte har möjlighet att komma för att få en behandling eller om du behöver fler behandlingar inom t.ex. en vecka.
Reiki på distans har samma effekt som en behandling på plats.
Vi bokar en tid tillsammans då du kan sitta eller ligga lugn och ro under tiden som distans healingen pågår.


45 min + uppföljningsamtal eller mejlkontakt - 500 kr