Enhörningen

Atlantis Workshop - Möt din Enhörning

Din enhörning vet vilka mål och ambitioner du har med detta liv och är här för att hjälpa dig att nå dina högsta inre drömmar.


På Atlantis hade vi kontakt med vår egen enhörning men när energin förändrades under de mörka åren var enhörningarna tvungna att försvinna från jorden. 

Energin har nu förändrats på jorden och enhörningarna kan nu för första gången sedan Atlantis gyllene år komma igenom det energihölje som omger Jorden. Nu finns äntligen möjligheten att åter verka tillsammans med enhörningens otroligt rena och höga frekvens.

Enhörningen verkar i den sjunde dimensionen och är förenad med Kristusljuset och Mahatma-energin, helt i samklang med den allra högsta kosmiska källan.

Enhörningarna kommunicerar via själen, när du möter enhörningen i drömmar eller meditation så kopplar själen direkt in sig på ditt högre syfte och leder dig mot förändringar. Allt som handlar om din själs uppdrag, ursprung kan din enhörning hjälpa dig med.

Låt din enhörning hjälpa dig att hitta dina själsliga uppdrag, din livsuppgift!


Denna dag fylls av andlig och nära kontakt med dessa vackra enhörningar

som vägleder dig med ljus och kärlek.

Du får också möta Atlantis änglar, präster och prästinnor.

Genom meditation, healing och övningar får du kontakt med dessa fantastiska ljusvarelser som väntar på att få visa dig dina livsuppdrag och fylla dig med oändlig kärlek.


Du är varmt välkommen!


Datum: höst 2021

Tid: 10.00-17.00

Kursavgift: 1000 kr

Max antal deltagare: 8

Förkunskaper:  Ingen

 

Kursledare: Marianne Wennergrund

Plats: Herrgårdsvägen 14,  KUNGSGÅRDEN

 

Anmälan: 073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se