Atlantis & Lemurien

Atlantis & Lemurien


Öppna upp för balans och harmoni i ditt liv!
En kurs för dig som vill utvecklas på ett djupare personligt och själsligt plan.


Det blir en helg fylld av samtal, övningar och meditationer där vi tar kontakt med de mytomspunna kontinenterna Atlantis och Lemurien samt deras präster och prästinnor.


Det är nu dags att öppna upp vårt energisystem för de frekvenser som för oss in i femte dimensionen. Vi behöver väcka vårt lemuriska hjärta för att leva i samklang med allt och alla och i samklang med moder jord.


För att öka förståelsen för vem du är och vad du bär med dig får du genom meditation möta ditt förflutna och låta dina minnen från Atlantis och Lemurien vakna. Här kan känslor, sorger och rädslor bearbetas och släppas för att öppna upp och utveckla dina andliga förmågor samt väcka de unika kunskaperna som du hade i Atlantis och Lemurien.


Denna helg  kommer vi även ta kontakt med våra vackra enhörningar som kommunicerar via själen. När du möter din enhörning i drömmar eller i meditation så kopplar själen direkt in sig på ditt högre syfte och leder dig mot förändring.
Allt som handlar om dina själsliga uppdrag och din livsuppgift kan din enhörning hjälpa dig med.


Vi tar också kontakt med våra kraftfulla drakar, de som finns här för att hjälpa moder jord under hennes uppstigning till femte dimensionen.
Drakarna finns även här för att skydda dig och vara din följeslagare, de kan transformera mycket lågfrekvent tredimensionell fast energi och är därför oerhört viktiga i den reningsprocess som förbereder oss för moder jords fem-dimensionella uppstigning.


Du är varmt välkommen till denna helg i magiska energier!


Anmälan: 073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se


Datum: 5 - 6 oktober 2024

Tid: 10.00-17.30

Kursavgift: 2300 kr

Max antal deltagare: 6

Förkunskaper:  Ingen

 

Kursledare: Marianne Wennergrund

Plats: Herrgårdsvägen 14,  KUNGSGÅRDEN