Kristaller

                               

Stenar & Kristaller


Upptäck kristallernas och stenarnas oändliga mystik och intelligens och hur du kan kommunicera med dem. 

De kristaller/stenar som du dras till, hittar eller får som gåva har kommit in i ditt liv (valt dig) för en speciell orsak, de har olika uppdrag.

 

Den kan ha kommit till dig för att programmeras för kärlek och överflöd, vissa för att kanalisera healing till dig, kanske någon för att vara din kanal till universums änglar, några kommer för att utveckla dina andliga och mediala sinnen.

Andra kan finnas hos dig för att ge dig kraft och styrka. Det finns många olika stenar/kristaller med speciella egenskaper och när du tar dig tid och lyssnar på dina kristaller/stenar så kommer du att få svar på varför de finns hos just dig och vad ni kan skapa tillsammans.


 

Det här blir en dag där du får lära dig om stenarnas och kristallernas egenskaper. Du lär dig hur du renar och laddar dina stenar/kristaller och får även lära dig hur du programmerar dem.

Under denna helg kommer du att ta del av meditationer och praktiska övningar för att förstå och lära dig arbeta med den magiska kraft och visdom som stenarna och kristallerna bär på.
 

 

Datum: 18 augusti

Tid: 11.00-17.30

Kursavgift: 1200 krKursledare: Marianne Wennergrund

Plats: Herrgårdsvägen 14  KUNGSGÅRDEN

Anmälan:   073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se  

 

Du är varmt välkommen! ♥