Kristaller

   MW EnergiHarmoni

                               

Kristallernas & Stenarnas Visdom 


Upptäck kristallernas/stenarnas oändliga mystik och intelligens, upptäck hur du kan kommunicera med det levande väsen de är. Alla kristaller/stenarhar olika vibrationer och varje enskild har ett eget medvetande.


De kristaller/stenar som du dras till, hittar eller får som gåva har kommit in i ditt liv (valt dig) för en speciell orsak, de har olika uppdrag.Den kan ha kommit till dig för att programmeras för kärlek och överflöd, vissa för att kanalisera healing till dig, någon för att vara din kanal till universums änglar, några kanske för att utveckla dina andliga och mediala sinnen. Andra kan finnas hos dig för att ge dig kraft och styrka.

När du tar dig tid och lyssnar på dina kristaller/stenar så kommer du att få svar på varför de finns hos just dig och vad ni kan skapa tillsammans.


Steg 1

Under denna dag får du ta del av samtal, meditationer och praktiska övningar för att förstå och lära dig arbeta med den magiska kraft och visdom som kristallern/stenarna bär på. Vi kommer att titta på olika sätt att använda dem, du lär dig också hur du renar, laddar och programmerar kristaller/stenar. 
Vi gör övningar med pendel

                                                 

Datum:  19 april (inställd på grund av direktiven från folkhälsomyndigheten)

Tid: 11.00-18.00                                    

Kursavgift: 1000 kr                           


Steg 2

Denna dag kommer du att möta kristallerna som innehar en mycket hög energi, du kommer också ta del av meditation och praktiska övningar.
Det  blir en dag då du får känna in och lära dig om Mästar-kristaller, Earh keeping- kristaller, Kristall-skallar samt Ädel-kristaller. 
Du kommer också att skapa ett kristallnät.


Datum: Hösten 2020

Tid: 11.00-18.00

Kursavgift: 1000 kr

Förkunskaper: Kristaller/stenar steg 1Kursledare: Marianne Wennergrund

Plats: Herrgårdsvägen 14  KUNGSGÅRDEN

Anmälan:   073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se  

 

Du är varmt välkommen! ♥     

                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright © All Rights Reserved