Kristaller

   MW EnergiHarmoni

                               

Kristallernas visdom 


Upptäck kristallernas oändliga mystik och intelligens, upptäck hur du kan kommunicera med det levande väsen kristallerna är. Alla kristaller har olika vibrationer och varje enskild kristall har ett eget medvetande.


De kristaller som du dras till, hittar eller får som gåva har kommit in i ditt liv (valt dig) för en speciell orsak, kristallerna har olika uppdrag. Kristallen kan ha kommit till dig för att programmeras för kärlek och överflöd, vissa för att kanalisera healing till dig, någon för att vara din kanal till universums änglar, några kanske för att utveckla dina andliga och mediala sinnen. Andra kan finnas hos dig för att ge dig kraft och styrka.

När du tar dig tid och lyssnar på dina kristaller så kommer du att få svar på varför de finns hos just dig och vad ni kan skapa tillsammans.


Steg 1

Under denna dag får du ta del av samtal, meditationer och praktiska övningar för att förstå och lära dig arbeta med den magiska kraft och visdom som kristallerna bär på. Vi kommer att titta på olika sätt att använda kristaller, du lär dig också hur du renar, laddar och programmerar kristaller. Vi gör övningar med kristallpendel

                                                 

Datum:  19 april 

Tid: 11.00-18.00                                    

Kursavgift: 1000 kr                           


Steg 2

Denna dag kommer du att möta kristallerna som innehar en mycket hög energi, du kommer också ta del av meditation och praktiska övningar.
Det  blir en dag då du får känna in och lära dig om Mästar-kristaller, Earh keeping- kristaller, Kristall-skallar samt Ädel-kristaller. 
Du kommer också att skapa ett kristallnät.


Datum: Hösten 2020

Tid: 11.00-18.00

Kursavgift: 1000 kr

Förkunskaper: Kristaller steg 1Kursledare: Marianne Wennergrund

Plats: Herrgårdsvägen 14  KUNGSGÅRDEN

Anmälan:   073-707 30 72 eller info@mwenergiharmoni.se  

 

Du är varmt välkommen! ♥     

                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright © All Rights Reserved